Grenå

​GRENÅ

Grenå Tandlægeklinik er blevet til ved en sammenlægning af to af byens veletablerede tandlægeklinikker. Klinikken ligger centralt placeret på Kannikegade 10 midt i Grenå, og tilbyder diagnostik og tandbehandling på et fagligt højt niveau.

Grenå Tandlægeklinik er en del af et klinikfællesskab med Ebeltoft og Rønde Tandlægeklinik, således at vores patienter altid garanteres en hurtig og professionel behandling.

Klinikken er moderne indrettet og har et højt niveau af både patientkomfort og service.

Det er klinikkens overordnede mål, at sikre sine patienter en sund mund med et velfungerende tandsæt længst muligt. Derfor betragter vi det som klinikkens vigtigste opgave løbende at fokusere på den bedste efteruddannelse samt at diagnosticere og udføre behandlinger rettidigt og optimalt. Kun herved kan vi leve op til vores ansvar.

På Grenå Tandlægeklinik arbejder vi 3 tandlæger, 3 tandplejere, 5 klinikassistenter og 2 receptionister. Teamet har mange års erfaring fra privat tandlæge praksis. Vi udfører alle de til faget hørende behandlingstyper, herunder kirurgi, implantologi, fast protetik, paradentosebehandlinger, almindelig tandbehandling osv…

Vi prioriterer et tæt samarbejde mellem tandlægerne og tandplejerne højt. Undersøgelser og behandlingsplanlægninger foretages af tandlægerne og autoriserede tandplejerne i fællesskab mens alle tandrensninger foretages af tandplejerne eller profylakseassistenter.

Hele personalet efteruddannes løbende, således at vi opnår den højeste kvalitet i behandlingen af vore patienter.

Læs mere om Grenå Tandlægeklinik her: www.grenåtandlægeklinik.dk