Rønde

RØNDE

I 2014 overtog tandlæge Morten Kortegaard og tandlæge Mogens Nørgaard Rønde Tandlægeklinik på Gartnervangen 1 midt i Rønde efter tandlægerne Ole og Linda Torkov. Klinikken er moderniseret og indrettet med det nyeste udstyr og tilbyder diagnostik og tandbehandling på et fagligt højt niveau.

Det er klinikkens overordnede mål, at sikre sine patienter en sund mund med et velfungerende tandsæt længst muligt. Derfor betragter vi det som klinikkens vigtigste opgave løbende at fokusere på den bedste efteruddannelse samt at diagnosticere og udføre behandlinger rettidigt og optimalt. Kun herved kan vi leve op til vores ansvar.

På Ebeltoft og Rønde Tandlægeklinik arbejder vi 3 tandlæger, 6 tandplejere, 5 klinikassistenter og 2 receptionister. Teamet har mange års erfaring fra privat tandlæge praksis i Schweiz og Danmark. Vi udfører alle de til faget hørende behandlingstyper, herunder kirurgi, implantologi, protetik via laser scanning, paradentosebehandlinger, almindelig tandbehandling osv…

Vi prioriterer et tæt samarbejde mellem tandlægerne og tandplejerne højt. Undersøgelser og behandlingsplanlægninger foretages af tandlægerne og autoriserede tandplejerne i fællesskab mens alle tandrensninger foretages af tandplejerne. Hele personalet efteruddannes løbende, således at vi opnår den højeste kvalitet i behandlingen af vore patienter.